Cinch tea antara produk minda terbaik

Nape KakSar ambil Cinch tea hampir setiap hari

Korang nak tau, kakSar penggemar tegar cinch tea mix ni.. Nampak macam tea biasa.. Tapi best tau cinch tea ni.. sebab disamping beri tenaga, ia memberi kecerdasan minda.

Teh ni buat kakSar lebih energetik. Dan yang paling penting tenang dan fokus.

Sejak dah mula lebih baaaaaanyak bertenang masa mengandungkan si mumtazah dulu, tak kisahlah dengan doa ke, solat ke, dengan pemakanan ke.. Nampak beza character kedua anakku itu.. Sejak lahir lagi...

Tu pasal dalam islam sangat2 duk tekan mhon bertenang bersabar jangan marah2 tak tentu hala bersedih dan sebagai nya. Marah dan bersedih pun ada cara.... Kan..

So B compleks ngan cinch tea mmg teman sejati kakSar.
Apa yang patut korang tahu pasal cinch tea nih



Cinch Tea mengadungi L-theanine yang penting utk ketenangan dan fokus.

Theanine ni adalah sejenis asid amino yang tugasnya adalah beri ketenangan kepada kita dan bantu otak kita utk mencapai gelombang alpha.

Alpha wave atau gelombang alpha.
Dah apa ke benda pulak alpha wave atau Gelombang alpha ni...
Kita perlukan gelombang alpha ni untuk apa?
Nanti lah kakSar cite. Kalo nak dapat kan idea, gi la google... Hihihik
Yang penting, minum cinch tea boleh dapat alpha wave ni.. Tenaaaaaaang dan confident sokmo 😂😂😂
Mak berkerjaya penting amik cinch tea ni...
Roger kakSar okeh kalu nak riki2
0132015399

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.