Lutut sakit dan bengkak berkurang lepas minum ...

Makan tengahari kat mana tu?

Parking kete jangan jauh2 sangat kalau dah sakit lutut. kalau bengkak apatah lagi.

Adehh kak Sar suka cabar diri parking jauh2. Pastu bila rasa jauh sangat, mula lah menyesal hehehe.

Biasa orang sakit lutut  dan bengkak ni nak jalan jauh pun tak larat. Kalau solat pun sakit. Sampai terpaksa solat duduk.



Tapi Vivix ni special.

Lepas minum boleh rasa perubahan yang lebih baik untuk buat aktiviti harian.

Selain badan ringan, berat badan turun dan lutut semakin baik sampai nak solat pun dah takde masalah. Best betul ni banyak benar ide effect.

Tengok makcik ni.
"Alhamdulillah. Sekarang dah ok sangat"-Makcik Ani
Serasi katanya😊

Korang nak mak ayah rasa hidup lebih sempurna? Meh belikan untuk mereka try vivi.x


Roger kakSar hokeh kat 0132015399

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.